Od
2015
Trattoria Vicolo powstała na prężnie rozwijającym się osiedlu Marcelin. Bliskie sąsiedztwo Lasku Marcelińskiego, sprawia, że jest to idealne miejsce do smacznych posiłków we włoskim wydaniu. Pomysł na trattorię narodził się już wcześniej, a nasze pomysły udostępnialiśmy na blogu kulinarnym: fartucha.pl. Pracujemy w rodzinnym gronie, co sprawia, iż atmosfera w lokalu jest przyjazna, rodzinna. Do każdego klienta podchodzimy jak do bliskiej nam osoby, której chętnie pomagamy wybrać danie które będzie zaspokajało jej kubki smakowe.
Nasze
STANDARDY
Standardy, którymi kierujemy się w naszej codziennej pracy.
1. Codziennie coś nowego
Staramy się, by w naszej kuchni nie było nudy, dlatego codziennie oprócz klasycznych pozycji stałych, zaskakujemy nowymi pomysłami. Zderzenie dwóch światów: tradycyjnej kuchni włoskiej oraz innowacyjności, sprawia, że dania wychodzące z naszej kuchni są niepowtarzalne.
2. Oryginalne włoskie produkty
Aby nadać autentyczności naszym daniom, używamy jedynie oryginalnych włoskich produktów, dostępnych również w Delikatesach Włoskich Vicolo. Nasza pizza powstaje w oparciu o unikalną włoską recepturę. Dzięki temu po wyjęciu z pieca jest idealnie cienka i chrupiąca, a oryginalne dodatki, dopełniają całość.
3. Przyjazna rodzinna atmosfera
Ciepły wystrój i przyjazna rodzinna atmosfera, sprawia, że bez zastanowienia zasiądziecie przy stołach dłużej, celebrując spotkania z rodziną i przyjaciółmi. W tle usłyszycie włoskie hity, przerywane hałasami z gwarnej kuchni opanowanej przez mistrzowski duet.
4. Świeżość produktów ponad wszystko
Częste dostawy i samodzielny wybór większości produktów, gwarantuje świeżość towaru, co przekłada się na wysoką jakość serwowanych dań. Świeże ryby i owoce morza to nieodłączny element naszej kuchni. Tuńczyk, labraks, miecznik lub dorada to kilka z topowych pozycji.
Poznajcie nas bliżej.